keskiviikko 22. elokuuta 2012

Päivä neljätoista

Täytyy ilmeisesti alkaa päivittämään blogitekstien lisäksi työmaan kuvausta... Alkuperäinen ajatus oli jättää ainoastaan yksi muisto vanhasta, yläkerran takkaluukku mutta takka sen ympäriltä olisi vaatinut uudelleen muurauksen. Tähän samaan rytäkkään todettiin, että takka on itseasiassa niin ruma ja turha, että vedetään nyt sekin sitten matalaksi. Eli tänään on hävinnyt sekin! Täytyy lähteä takkaostoksille, kahdelle olisi nyt tarvis. Muuten oltiin Juicen kanssa siivoamassa alakerran mausoleumia tänään ja eiköhän se huomenna ole sieltä kokonaisuudessaan hävinnyt.

Lisäksi tänään meni yläkerran lattiavalinnat uusiksi. Alunperin olimme suunnitelleet laminaattia, koska koiraperhe ei voi haaveillakaan parketista. (Ainakaan jos on ponin kokoinen rottweiler-uros...) Laminaatti on kuitenkin koko ajan tuntunut huonolta vaihtoehdolta ja vinyylikorkki houkuttelevimmalta. Olimme käyneet katsomassa kaikkien toimittajien sävyt, mutta sopivaa ei löytynyt. Tänään eräs valmistaja oli tuonut Jussille uusia sävyjä joista nyt ykskaks yllättäen löytyikin meille yläkertaan sopiva väri! Laatan ja muun lattian risteysrajaa tulee niin paljon, että värien on sovittava keskenään juuri eikä melkein. Nyt se oikea sävy löytyi! Mukavaa! Mutta mitä sanotte alakerran lattian sävystä? Yläkerta on selvä, se on valkoinen mutta entä alas? Sama valkoinen sinne vai pitäisikö alas laittaa lämmin ruskea? Alakerran muut sävyt ovat ruskeaa, beigeä ja valkoista, lämpimiä sävyjä kun taas yläkerrassa on kylmää valkoista, harmaata, mustaa. Kommentteja, ideoita?

Ei takkaa!


Vanha takkasydän. Jos tiedätte jonkun, joka voisi olla tästä kiinnostunut niin saa tulla noutamaan.

Vanhan pannuhuoneen seinät ovat saaneet väistyä tulevan kodinhoitokeskuksen tieltä. Seinää on vielä tarkoitus purkaa kuvassa näkyvien portaiden reunaan saakka.

Myös katosta saamme lisää korkeutta tilaan.

Myös oikealla näkyvä seinänpätkä tullaan purkamaan portaiden alareunaan saakka.

Ei enää paljon jäljellä


Kuvassa näkyvä seinä odottaa vielä purkajaansa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti