sunnuntai 12. elokuuta 2012

Päivä kuusi ja aikatauluja

Tänään oltiin raksalla vain vähän hiplaamassa. Ei oikein ollut aikaa, koska eilinen meni rapujuhlissa ja tänään aamu ensin oman kodin siivouksessa asuntonäyttöä varten ja sitten pitihän se bilepaikkakin käydä vielä siivoamassa ennen siirtymistä rakennukselle.

Jussi purki yläkerran keittiön.



Minä keskityin ruokahuoneen päällystetapetin irtikihnuttamiseen. Aivan raivo-kamalaa hommaa! Ässätex ei ole mitään verrattuna tuohon päällystetapettiin. Ensin piti neliösentti kerrallaan irroittaa maalattu pinta, sitten höyrypesurilla liimattu pohjapaperi. Kyllä meinasi hymy hyytyä useaan otteeseen.



Tässä vielä kuitenkin kuvia mitä saimme muutamassa tunnissa aikaiseksi.








Muuten aikataulut remontille ratkeni tänään siten, että hyväksyimme suullisesti ostotarjouksen Nurmijärven kodista mikä tarkoittaa sitä, että syyskuun viimeinen päivä täytyy meidän perheen elämän olla Konalassa!! :) :) Meillä on kuusi viikkoa aikaa tehdä tästä nyt sitten meille asuttava koti! Voi tätä ilon ja onnen määrää! :)

7 kommenttia:

  1. Onnittelut asuntokauppojen johdosta! Vauhdilla näkyy projekti etenevän, tuskinpa syyskuun viimeinen tuottaa ongelmia ;) Siitä tulee hieno!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! :) Vaikka eihän tässä vielä ole jouduttu kauppoja ihan virallisesti tekemäänkään, mutta tuskimpa ne nyt peruuntuukaan. :)

    Toivottavasti syyskuun viimeinen ei tuottaisi ongelmia, suurimmalla osalla tavaroista kun on jonkinmoinen toimitusaika. Se hieman pistää jännittämään mutta onhan sitä ennenkin remontin ja keskeneräisen keskellä asuttu. :) Kunhan suihkuun pääsee!

    VastaaPoista
  3. Iloon ja onneen osallistutaan myös täällä.Hieno koti teille varmaan tulee ja onneksi miniä ei ole mikään prinsessa vaan pystyy asumaan esim. ilman listoja ja muuta pientä härpäkettä joitakin v... siis viikkoja:)

    VastaaPoista
  4. Jussistahan vois tulla ihan hyvä golffari, nuo jalat menee yhtä hankalaan asentoon kuin siinä.Maila taitaa olla vaan vähän kevyempi.

    VastaaPoista
  5. Miniä on semmoinen tarpeen-tullen-prinsessa. :) Välillä on kiva olla hienohelma ja herne patjan alla, mutta osaan kyllä ihan sujuvasti olla nuo raksavaatteet päällä duunarikin. :)

    Oon järkännyt Juicen ensi kevääksi green gard-kurssille, enää on päätettävä et meinaako tuo osallistua. :)

    VastaaPoista
  6. Onnea kaupoista! Kyllähän tuossa vielä kiire tulee! Huh! Meinaatteko kuitenkin joutaa serenaan ens viikolla?

    VastaaPoista
  7. Tulee kyllä, mutta kunhan saadaan edes joku soppi aikaseksi niin eiköhän se siitä! Hei soitellaan viikonloppuna miltä meidän työmaa näyttää, voi olla että hieman aikatauluhaasteita pukkaa...

    VastaaPoista