keskiviikko 29. elokuuta 2012

Päivä 20

Ohhoh, jo 20 työpäivää työmaalla takana! Niin se aika rientää...

Tänään on kodinhoitohuoneeseen saatu lattiavalu ja samaten muita reikiä lattioissa oli tasoiteltu, esim. vanhan mausoleumin alle jäänyt reikä jne... Kylppärin laatat olivat myös ykskaks yllättäen tippuneet seiniltä! :) Lisäksi kovasti arjen luxusta tuova Enerventin iv-kone oli löytynyt paikoilleen. Jahka remontti valmistuu, meidän ilmastointi kyllä hurruuttaa ja kovasti!

Muuten tänään tämä remontin korjaus oli jälleen hivenen laajentunut, Jussi ja Mikko olivat päättäneet tehdä samalla kipinällä myös vierashuoneeseen lattialämmityksen. Minä olinkin jo tämän perään muutaman kerran kysellyt, mutta hankala toteutus vastusti. Nyt se ratkaisu oli jotenkin löytynyt, en tiedä miten, mutta pääasia on se että joka paikassa tuo lattialämmitys tulee nyt olemaan! :)





Muutama viikko ja täällä kylvetään!



2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä tekijämiehet kun remontti noin nopeasti etenee.Kyllä meilläkin:)

    VastaaPoista
  2. Pakko olla kun aikataulu on sen verran tiukka. :) Mutta kyllä odotan, että remontti etenee sen verran että tulisi jälleen semmoisia hommia mitä voisi itsekin tehdä. Minusta ei ole työpäivän päätteeksi noita lattiavaluja tekemään, mutta kyllä voisin maalata tai levyttää seiniä. :)

    VastaaPoista