torstai 22. marraskuuta 2012

Päivä 85

Tänään tuli lasikaiteet! Ai vitsi miten ne on HIENOT!!! Lasit nostettiin kiinnitysuriin ja noissa kiinnitysurissa on alla ledinauhat. Näin valo kulkee lasien läpi ja pysähtyy ylhäällä tuommoiseen valkoiseen hiontaan. Aivan sairaan mageet! Ammattivalokuvaaja kun en ole, en saa ikuistettua valaisua siten mille se luomella näyttää, tulkaa kattoon ite! ;)

Näissä siis ei ole käsijohdetta ollenkaan vaan valo kulkee kaiteiden läpi



Vielä on suojateipit urissa

Kiinnitysosa


Ledit näkyy

Tässä on saunan takaseinä. Kahden lasin väliin rikottu turvalasi! Tämä lasimurska tullaan lauteiden alta valaisemaan myös ledein. Näyttää sitten aivan timanttimurskalta Karjalan perheen saunan seinät. :)


Tänään oli myös tehty saunaan katto. Väriero valkoiseksi petsatun suihkuosan kans on melkoinen. Täytyy Supi saunasuojat vetäistä saunankin kattoon.


Jälleen sain blogata Juicen tunnuksilla. Ihme touhua! :)

t. Hanna

4 kommenttia:

  1. Vautsiwau! Hyvältä näyttää. Sopivan spesiaalia makuuni.

    VastaaPoista
  2. Hienoja juttuja! Mistä keksittekään tuon lasin! Se on aikasta upea. Ja miten hemskatissa saitte turvalasin rikki ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasi oli meille alusta saakka selvä materiaali, pidämme kovasti siitä ja onneksi tunnen oman työni kautta hyvän lasipajan jota olemme käyttäneet jo edellisen talon lasijuttujen kanssa. :)

      Tuo turvalasi on kahden lasin välissä ja tuohon turvalasiin lyötiin kulmasta kevyesti vasaralla, jolloin se särkyi näiden kahden muun lasin väliin. Kun se valaistaan alta, se tulee näyttämään semmoiselta timanttimurskalta. :)

      Poista