sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Päivä 86

Heipsan!

Tämän viikon ajan raksa on hieman edennyt verkkaisemmin. Mikko ei ole ollut täällä päivisin hääräämässä ollenkaan, joten eteneminen on ollut täysin mun ja Jussin vastuulla. Mitä ollaan saatu aikaiseksi? Alakerta siivottu ja takaisin K-rautaan matkaavat tavarat on nostettu portteriin. Alhaalla ei ole mitään muuta kuin työkalut ja laudelaudat sekä kattopaneelit. Alakerran kaikki seinät on maalattu viimeiseen pintaansa, ikkunasyvennykset on maalattu. Saunan paneelit on vedetty valkoiseen saunasuojaan. Loput valolistat on nyt teipattu ja valolistojen maalauksen jäljet on rajaajalla korjattu koko talosta. Enään ei tarvitse tämän mökin osalta maaleihin ja teloihin koskea ellei matkan varrella tule jotain paikattavaa. Enää saunan lauteet paikoilleen ja petsiin, lattia alakerran makkariin, makkariin kattopaneelit ja listat ja kuulkaa tämä olisi tässä! Finally!

Kaiuttimet on asennettu! Hyvin kuuluu niinku kuuluukin!

Ei näy maalisotkuja.




Alakerran valkoiset seinät. Maalattiin seinät Luja-maalilla, voi vaikka painepesurilla pestä Uljaksen kuolat seiniltä.

Supi Saunasuojattu sauna, salama tekee skördejä mitä ei luomella näe.


Maalissa on.

T. Hanna jälleen Jussin tunnuksilla

7 kommenttia:

  1. Onpa hyvä! Piakkoin valmista. Vielä pieni rypistys yläkerrassa. Ilmastointiputki pitää lyhentää, että venttiili istuu oikein!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Ei täällä enää paljon ole hommia jäljellä. Yläkertaakin ollaan saatu siivottua siten että täällä ei enää niin kamalasti ole tavaraa. Pari laatikkoa vain.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Moros, valolistasta kysymys. Onko valoshopin tuote vai mistä hankittu? Samanlaista rakentamassa ja muut sälät jo onkin mutta toimiva valolista puuttuu.

    //Krisse

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. @Krisse

      Nuo valokourut on hankittu Better Home yrityksestä, yhteystiedot löytyy täältä
      http://www.betterhome.com/ (en viitsi tänne postata numeroa) Kerro Matille Jussilta terveisiä!
      Ledinauhat ja muuntajat on toimittanut valaistuksen ja äänen Pelle Peloton, eli LR-Works
      http://lrworks.fi/
      Kerro Teemullekin terveisiä...Nauhat on valmistanut SAAS Finland, laatukamaa.

      Poista
    2. Mikäli päädytte noihin valolistoihin, niin pakko antaa vinkki. Maalatkaa mustalla spraylla tai maalilla kourun sisäpinnat ennen seinille laittoa. Valo kajastaa todella voimakkaasti läpi ja etenkin saumakohdat näyttää todella pahoilta. Me ollaan jouduttu nyt vetämään ensihätään jeesusteippiä kourut täyteen, mutta sekin on semmoinen materiaali että kuivuu ja tulee jossain vaiheessa irtoamaan.

      Älkääkä käyttäkö kourujen mukana tulevaa teippiä. (Kouruihin teipataan parin raidan verran semmosta folio-teippiä jotta valo heijastuu hyvin kattoon.) Siinä on huono tarrapinta ja se ei pysy. Jussi osaa varmaan suositella sitä parempaa teippiä paremmin. :)

      Poista