sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Päivä 77

Tänään sain vihdoin ja viimein kodinhoitohuoneen valmiiksi ja aloitin massiivisen pyykinpesu-rumban. Täytyy sanoa että olen erittäin,erittäin tyytyväinen kaikkeen mitä tuonne kodinhoitohuoneeseen on tehty ja laitettu. Siellä on tarpeeksi tilaa kaikille vaatteille, lakanoille ja pyyhkeille, siinä on tarpeeksi tilaa silittää ja touhuta vaikka silityslaudat olisikin vielä esillä, kuivausrummusta on helppo viikata vaatteet suoraan kaappeihin, kodinkonevalinnat ovat erittäin onnistuneet jne. Olin kyllä tosi tyytyväinen meihin, että olimme onnistuneet suunnittelussa! Hyvä me! :)

Kun olin saanut loput vaatteet kaappeihin, suuntasin energiaa kylppärin kattoon. Vedin sinne kattopaneeleihin valkoisen Supi saunasuojan. Lopputuloksesta tuli mieleinen heti yhden käsittelykerran jälkeen. Meillä on kattopaneelina haapa 140 mm leveänä ja nyt kun vedin siihen kerran valkoista suojaa, hävisi siitä keltaisuus. En taida laittaa enää toista kerrosta vai mitä tuumaatte? (PS: Isi, tänne blogiinkin voi kommentoida... :) )







Muuten ollaan mietitty semmoista josko sittenkin tehtäisi alakertaan meidän makuuhuone ja siitä alakerran huoneesta semmoinen tila missä koirat saisi olla meidän kanssa. Olen ehdottanut tätä Jussille useampaan otteeseen ja nyt myös Jussi on alkanut pitämään sitä hyvänä ideana. Meidän valkoinen yläkerta ei ole meinaan kauaa valkoinen jos täällä hilluu kaksi koiraa. No, suunnittellaan suunnitellaan! :)

2 kommenttia:

  1. Täytyy kommentoida, kun kerran oikein pyydetään. Taidettiin joskus kesällä aiheesta keskustella, mutta mutta.. Kyllähän koirien kanssa on helpompi kulkea alakerran kautta. Mieti, oma sisäänkäynti ja liki suoraan pesupaikalle jne. Teille tulee kaunista. Olette yhdessä toteuttaneet todella kauniin kokonaisuuden. Kiinteistö-Kaisa sanoisi varmaan mieletön...
    iskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt sää et kyllä kommentoinut siihen mihin pyydettiin! :D Noo, keskustellaan sitten ensi viikonloppuna kun näet livenä tuon katon. :)

      Onhan tuosta alakerrasta keskusteltu monestikin. Nyt vain Juicekin ehkä alkaa näkemään sen etuja. Täytyy silti vielä fundeerata!

      Niin ja kiitos kehuista! Minäkin sanon että MIELETÖN!! :)

      Poista