keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Päivä 69

Tänään meidän kodinhoitohuone on saanut jo kodinhoitohuoneen näköä! Vielä pitäisi vedin-kauppaan päästä. :) KHH:en materiaalivalinta aiheutti jonkun verran pulmia suunnitteluvaiheessa. Alakerrassa kun on selkästi lämpimämpi tunnelma verraten tänne ylös, ja halusimme kodinhoitohuoneeseen jotain muuta kuin valkoista. Siinäpä se olikin etsiminen. Loppujen lopuksi Jussi teki ratkaisun KHH:en osalta käymällä Vantaan Keittiönetissä. Itse kävin paikalla vain hyväksymässä ovimallin ja vaihtamassa tason mihinkäs muuhun kuin VALKOISEEN! :)

Muuten olemme tänään saaneet liukuovet eteiseen, kylppärin puolikas seinä on vesieristetty, seinä-wc:n asennus on aloitettu ja tässä illan päälle olemme mallailleet lasiaskelmia. Lasien allehan on tulossa vuodelta 1952 kellastuneita, vanhoja sanomalehtiä jotka tullaan ledein valaisemaan. Saapa nähdä ovatko lasiportaat hitti vai huti, tällä hetkellä tuntuu hitiltä. :)

Eteisen liukkarit




Oikealle tason viereen tulee pesutorni

Taso


Kaapinovi

Tankua, tankua... Sitä piisaa! :)

Likapyykkikoreja ja jotain muita pikkukoreja vaikka pikkuhousuille




Lattiavalot suihkuun



Lasiaskelman mallailua

Aika vinkee!

3 kommenttia:

  1. Vinkiää on, onkohan vinkiät liukkaat? Olette taas saaneet kovasti aikaiseksi.Mitä koirat sanovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nuo liukkailta vaikuta. Itseasiassa ihan perus puuaskelma ilman mitään jarrupalaa tuntuu huomattavasti pahemmalta. Tuo etsaus tuossa lasin reunassa vielä lisää pitoa huomattavasti.

      Poista
    2. Niin ja koiria ei vielä oikein voi pitää täällä valtoimenaan kun on niin pölyistä ja remonttista. :) Sitten kun valmistuu niin saavat isommin uutta kotia haltuun. Nyt saavat hengata valvotusti meidän kans täällä.

      Poista