tiistai 30. lokakuuta 2012

Päivä 66, 67 ja 68

Nyt en enää jaksa pitää päivistä kirjaa, muuttopäivänä ja joka päivä sen jälkeen on jotain tapahtunut täällä. Voiko enää puhua raksasta jos täällä asuu? Jokatapauksessa työmaa tämä vielä toistaiseksi on. Alakerta on pahiten kesken, mutta on täällä ylhäälläkin hommaa.

Mitähän täällä on tehty sitten viime bloggauksen? Valot, sähköt, yläkerran vessa, kodinhoitohuoneen katto, kodinhoitohuoneen kasaus on aloitettu, suihkutilaan on tehty pöntön ja suihkutilan jakava seinänpätkä... Aika paljon kaikkea kuitenkin!

Ihan vielä en halua laittaa kuvia yläkerrasta sen enempää. Täällä on meidän tavarat hujan hajan muovien alla piilossa, joten käydään sitten aikanaan jokainen tila ennen ja jälkeen-kuvien kautta läpi! :) Tässä kuitenkin jotain.

Välitila paikallaan. Kaapinovissa on vielä toistaiseksi muovit, koska meillä pölisee vielä niin kovin joten otetaan ne pois kun voi tehdä lopullisen siivouksen tavaroiden paikalleen laiton.

Yläkerran vessan hana. Kuten keittiössä, myös tämä on kosketusvapaa. Ihanaa arjen luksusta! Oon jo niin tottunut näihin, että "vanhanaikaiset" tuntuu ihan järjettömiltä. :)

Kodinhoitohuone. Ihan vielä en pyykkää täällä. :)



Juice kasaa ja miettii.



Meille tulee kattosuihku ja koska ei ole kattoa, ei ole suihkua. Oikealla näkyvä pidee-hana on tällä hetkellä meidän suihku.

Kodinhoitohuoneen katto

Paneeli on hieno, ei vain oikein tallennu kameraan.

Isän luoma mysteeri, vain ammattilainen voi tajuta.



2 kommenttia: