torstai 18. lokakuuta 2012

Päivä 60

Nyt täytyy sanoa, että kyllä koettelee keittiöt Karjalan perhettä nyt! Ensinnäkin täällä Nurmijärvellä meillä on ollut pieni vesivahinko kiitos rikki menneen hanan, (olemme olleet ilman keittiötä kaksi viikkoa) ja nyt kun tätä Konalan keittiötä on asennettu, niin tämäkään ei ole kaikilta osin tilatunlainen...

Tässä ensin tilausvahvistuksen mukaiset kuvat:





 Meidän piti tilausvaiheessa ilmoittaa kodinkoneiden mallit, jotta Noblessa (ostettu Vantaan Keittiömaasta) osaa tehdä kalusteista oikean kokoiset. Tilausvaiheessa ilmoitimme, että astianpesukoneemme on täysin integroitava kalusteisiin, ei siis kuten tässä kuvassa. Kaikki ok, tilaus eteenpäin.

Nyt lopputulos on tämä:



 Ensinnäkin astianpesukoneen peitelevy on aivan liian pieni. Jussi laittoi levyn jeesus teipillä kuvaa varten kiinni, jotta keittiön toimittaja näkee kuinka pieni levy on. Lisäksi tässä koko apk-kaapistossa on yhtäkkiä "vetimien" kohdalle tullut tämmöiset kummalliset rosteri-listat?! En ymmärrä! Näyttää rumilta, enkä hyväksy näitä mistään hinnasta. Ovien on oltava tilatun kaltaiset valkoiset, sekä apk:n peitelevyn oikean kokoinen. Toinen reklamaation poikanen lähti jääkaappi-pakastimen yläkaapista. Tullut kaappi on 20 senttiä liian korkea, eikä näin ollen mahdu keittiöömme koska keittiöön on täytynyt tehdä alaslasku katon osalta...
Tällä hetkellä reklamaatioon suhtautuminen keittiön toimittajalta oli erittäin nuiva, mutta minä en kyllä anna nyt tuumaakaan periksi. Piste.

Päivän muut kuvat tulevat tässä!

Kaikki seinät ovat siinä kunnossa, että ne saavat huomenna lopullisen sävynsä. Valkoisen sävyksi valikoitui Tikkurilan Kookos, joka kävi hyvin valittuihin laattoihin ja vinyylikorkkiin. On niissä valkoisissakin vain sävyeroja! Se ei ole ollenkaan niin helppo päätös tuo valkoinen kuin voisi kuvitella. :) Katto on saanut jo lopullisen värinsä ja siitä tuli ihan puhdas maalarin valkoinen.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti