torstai 13. syyskuuta 2012

Shoppauspäivä ja työmaan päivä 30

Meidän työmaalla on pian kuukausi paiskittu hommia! Niin se aika rientää. :)

Tänään siellä joka tapauksessa oli ollut tynkäpäivä. Pesuhuoneen seinät oli hiottu ja muutama kipsilevy oli laitettu yläkerrassa paikalleen. Pesuhuoneessa on nyt kaikki valmista vesieristeille. Pahoittelut huonoista kuvista, unohdin kameran kotiin ja 900 Lumian kamera on S U R K E A.





Eilen oli jälleen shoppailu-päivä. Hankintalistalla oli kodinhoitohuone sekä pesutorni samaiseen tilaan. Jussi oli jo käynyt pyytämässä kodinhoitohuoneesta tarjouksen, joten minun tehtävä oli hyväksyä Jussin tekemät valinnat. On se mukava, kun on niin sama maku kummallakin, että olisin voinut luottaa Jussin valintoihin täysin vaikka niitä näkemättä! Lyhyen pohdinnan jälkeen päätimme kuitenkin vaihtaa työtason toisenlaiseksi ja vetimet jätimme tilaamatta kokonaan. Mieluisat vetimet etsitään sitten toisaalta.

Pesutorni aiheuttikin enemmän päänvaivaa. Menimme ensiksi Tammiston Giganttiin. Kaikki meidät tuntevat tietävät, että ostoksilla EI todellakaan aikailla saati valintoja pohdita sataa vuotta ennen varsinaista hankintaa. Sillon kun jotakin tarvitaan, se myös ostetaan! Kodinkoneet keittiöön tulee Gigantista, joten menimme sinne toiveissamme lisätä samaan kuljetukseen myös tuo pesutorni. Kriteereitä oli musta väri, suuret täyttöaukot kumpaankin kapineeseen, ajastus sekä rumpujen sisävalot kumpaankin. Budjetti noin 2000 euroa. Gigantista löytyi tuotteet, mutta saimme kerta kaikkiaan niin tyrmistyttävän huonoa palvelua meitä palvelleelta mieheltä, että lähdimme suuttuneina pois paikalta. En todellakaan, mistään hinnasta halua hankkia mitään jos meitä kuluttajina kohdellaan huonosti! Terveisiä vain Giganttiin.

Olimme jo lähdössä takaisin kotiin, kun hoksasimme tien toiselta puolelta Expertin. Päätimme nyt samalla vaivalla poiketa sinne, ja kuinka ollakaan, ennen kuin edes ehdimme pesukoneiden tykö, meitä jo palveli reipas nuori mies. Samat kriteerit kerrottuamme myyjä näytti vaihtoehdot, mutta suositteli lisäksi harkitsemaan kilpailijan tekemää valkoista pesutornia joka oli hinnaltaan suunniteltua pari sataa edullisempi mutta laadullisesti kuulemma paras. Tässä tulikin jo avainsana millä allekirjoittaneen saa ostamaan lähes mitä vain... "Tämä ei ole ainoastaan hyvä, tämä on paras!" Lopputulos oli se, että meille tulee kotiinkuljetuksella lokakuun puolivälissä Panasonicin valkoinen pesutorni sekä alakertaan oma, uusi imuri. Kiitos Expertin erinomaisen asiakaspalvelun, saimme hoidettua halutut ostokset alle puolen tunnin!

Pakko lisäksi kertoa myös toisista eilisen hankinnoista. Työni luontaisetuihin kuuluu erilaisten ihmisten kohtaaminen. Eilen olin yhden myyjäni matkassa päivän, ja hän vei minut erään antiikki-kauppiaan luokse. Aikani kierrettyäni liikkeessä, hoksasin Oiva Toikan suunnitteleman lähes kokonaisen Kastehelmi-astiaston hyllystä. Aikamme juteltua pääsimme yhteisymmärrykseen koko setin hinnasta, ja niin kurvasin työpäivän päätteeksi hakemaan astiaston meille. En vielä tiedä tykkäänkö näistä niin paljon että pitäisinkö sen itsellä vai laittaisinko sen myyntiin. Jokatapauksessa tämmöinen nyt tuli hankittua kun kysyntä ja tarjonta kohtasivat. :) Mitä mieltä olette, säästänkö itselle vai laitanko myyntiin?







6 kommenttia:

  1. Kauniit astiat. Pitäisin kirkuen itselläni jos olisin tuollaisen löydön tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin alan noille nyt pikkuisen lämpenemään kun katson niitä tuossa pöydällä. :) Ehkä pidän ainakin hetken omassa käytössä. :)

      Poista
  2. Voit laittaa myyntiin. Mää ostan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ehkä sittenkin katselen noita ainakin hetken ennen kuin myyn. :) Mutta pidän sinut anonyymi mielessä kun haluan näistä päästä eroon. :)

      Poista
  3. ei kannata myydä, sillä nämä ovat sellaisia ikuisuusastioita....

    VastaaPoista