sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Habitarea, hankintoja, ja pikkufiksausta työmaalla

Tänään mentiin heti aamusta ensimmäisten joukossa messukeskukseen!

Ihastuimme Jussin kanssa kovin takana näkyvään kahden istuttavaan penkkiin. Kävimme tässä Juuripuun ständillä kolme kertaa katsomassa olisiko penkin tekijä, hienopuuseppä Markku Lyytinen, ollut paikalla jotta olisimme saaneet hinnan penkille. Tuo sopisi todella kivasti joko meidän eteiseen tai vilvoittelutilaan.

Tämä Jouko Järvisalon Lovi-tuoli ihastutti myös ulkomuodollaan ja istuttavuudellaan. Myös tämä olisi eteisessä kiva tuoli!

Minä ihastuin tähän Mikko Laakkosen suunnittelemaan Kola-tuoliin, mutta Jussi ei tästä tykännyt.

Mukava tunnelma Secto Designin osastolla ja kauniita valaisimia

Myös tämä vaalea Punkaliven-penkki on harkinnassa joko eteiseen tai vilvoittelutilaan.

Tämän takan tilasimme alakertaan, ständillä kun sattui olemaan Jotulin maahantuoja jonka kanssa Jussi tekee K-raudassa yhteistyötä.

Myöskin tämä takka on Jotulin ja tämän tilasimme yläkertaan. Takat saapuvat muutaman viikon kuluttua.

Ostimme messuilta kuusi Harri Koskisen suunnittelemaa palovaroitinta. Meille tuli nuo pliisuimmat värit, kolme vaaleanharmaata ja kolme tummemman harmaata.

Tällä osastolla viihdyimme tovin! Jos olisimme merihenkisiä, olisi varmasti tullut tehtyä hankintoja! :)

Näitä Eero Aarnion Vaasi-valaisimia mietimme uusiksi ruokapöydän valaisimiksi. Jos näitä laittaisi kaksi, niin valoa varmaankin riittäisi tarpeeksi?

Jussin mukaan katiska, minusta erittäin kiva kori! Tämäkin tarttui mukaan kotiintuomisiksi! Eikö tässä ole joku ripaus merihenkeä kerran tätä voi katiskaksi kuvailla? :)

Samaten ostin toisen kauhanpidikkeen. Toinen jo meillä onkin, astetta pienempi, ja monesti ruokaa laittaessa on kaivannut toista.

Mukava päivä messuilla siis! Aivan tajunnanräjäyttävät messut eivät olleet, mutta kyllä ehdottomasti ensi vuonnakin messuille lähden. :)

Messujen jälkeen kurvasimme rautakauppaan ja rautakaupan jälkeen Fazerille lounaalle. Erinomaisen lounaan jälkeen pikapikaa raksalle. Minä käytin koiria ja Jussi laittoi nopeasti vesiputket suihkusekoittajaa varten.

Tämän hässäkän tulee jäädä seinän sisään


Vesiputket tulee kulkemaan katossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti