lauantai 1. kesäkuuta 2013

Uusia sisustusjuttuja

Heipsan!

Viimeisestä allekirjoittaneen päivityksestä on jälleen vierähtänyt tovi. Kovin on kiireinen kevät ollut ja nyt onkin ihana kesä saapunut Helsinkiin! Mahtavaa! Näin lämpimillä keleillä kivitalo näyttää kyllä parhaat puolensa. Ulkona on todella paahtavan kuuma mutta sisätilat pysyvät ihanan viileinä! Vaatemokia vain sattuu harva se kerta. Minä saatan ihan hyvin olla sisällä hupparissa ja villasukissa mutta ulos mennessä toiset ovat nirunaru-topeissa ja micro-shorteissa. Hieman tulee ylipukeutunut fiilis. :) Pakko on käydä mittarista katsomassa täytyykö vähentää vaatetusta ulos astuessa. En valita! Saadaanpa ainakin nukkua rauhassa paksujen peittojen alla ilman hiessä piehtarointia. :)

Paljon on tullut uusia sisustusjuttuja osteltua sieltä sun täältä. Tässä muutama maistiainen:

Iittalan myymälästä löytyi neljä harmaata Kastehelmi-tuikkukippoa.


Askosta hankittiin K-tuolien eteen rahit. Raheihin kuuluisi alle puujalat, mutta jalkojen kanssa korkeus nousisi liiaksi joten jätimme jalat laittamatta. Mukavat näinkin!

Serkkuni tuoma tulilatva on puhjennut kukkaan!

Talvilomalla Ylläksen Groopista löytynyt ihana lyhty!

Kivi-kokoelma on karttunut kolmella koboltin sinisellä tuikku-kupilla.

Mummun tuliainen kirkas mariskooli.

Ja äidin terveisiä keittiön ikkunalla! Eikö ole kauniita? :)

Vilvoittelutilaan on löytynyt Ikeasta tekokukkia (elävät eivät tilassa eläisi) ja tämä ihana lyhty on tarttunut matkaan Country Whitesta.

Ja seuraavaksi pitäisikin tarttua härkää sarvista ja aloittaa pihatyöt. Suunnitelmat on valmiina! Eihän se ole enää kuin toteuttaa. :) Tältä näyttää tällä hetkellä, ihan vielä ei voi pihakutsuja pitää:


Mukavaa viikonloppua kaikille!

t. Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti